Customer Service Representative (Zwijndrecht/BE)

Back to overview
30/08/22
Customer Service Representative (Zwijndrecht/BE)
Antwerp (BE)
Permanent

De Business Unit Specialty Chemicals is een dynamische en ondernemende business unit binnen de Katoen Natie Groep en kent van bij de start in 2000 een zeer sterke groei. De ‘specialty chemicals’ markt wordt vooral gekenmerkt door moeilijk te behandelen, dure en speciale chemicaliën waar het leveren van een hoge kwaliteit zeer belangrijk is. Daarenboven probeert de Business Unit Specialty Chemicals zich meer en meer te richten naar hoogtechnologische logistieke diensten voor die fijnchemicaliën, zoals het vermalen, het flaken, het mengen, het zeven,….. wat enkel mogelijk is dankzij de sterke engineering know-how binnen de Groep Katoen Natie.
Aangezien onze klanten zeer veeleisend zijn op gebied van milieu, kwaliteit, veiligheid, procedures, flexibliteit en service, wordt hetzelfde verwacht van al onze medewerkers.
Daarenboven zijn de produkten die we behandelen van hoge waarde en vragen deze onze bijzondere aandacht en toewijding. De inzet en verantwoordelijkheidszin van al onze medewerkers zijn de basis voor het verder succesvol uitbouwen van de Business Unit zowel in binnen- en buitenland.

• Als werknemer verzorg je de dienstverlening van één of meerdere klanten. Je staat tussen onze operations managers en commerciële managers. Dit houdt in dat je de opvolging doet van verschillende orders van de klanten, inplannen van operaties samen met de operationsmanagers, beheren van de stock en rapporteren aan de klant. Klasseren en archiveren van dossiers plus het opmaken van correcte facturen aan de klant. Het uitvoeren van alle andere mogelijke taken waarvoor overeenkomsten met de klanten bestaan. Je werkt aan de voortdurende verbetering van de werkomgeving en werkmethodes en werkt in de lijn van het management en operations managers aan productiviteit en efficiëntie.
• Je denkt en handelt in functie van 100% klantentevredenheid, zowel intern als extern. Je hebt contact met zowat alle afdelingen en medewerkers die allen voor hetzelfde doel staan: consequent kwaliteit leveren in een redelijke tijd.
• Op vlak van systemen en concepten werk je actief en innovatief aan het creëren van meerwaarde inzake kwaliteit, doorlooptijdverkorting en kostenbeheersing, met andere woorden je houdt het “lean”.

  • Kennis van talen (Engels/Frans) is een pluspunt
  • Iemand die zowel zelfstandig als in groep goed kan functioneren
  • Je bent van het 'handen uit de mouwen'-type en communiceert vlot
  • Flexibel ingesteld
  • Aandacht voor detail en precisie
No experience needed
  • Een multinational met een grote ambitie, een sterke structuur en een gezonde financiële fundering
  • Een inspirerende bedrijfscultuur, gericht op samenwerking en met ruimte voor zelfontplooiing en initiatief
  • Een propere werkomgeving, collegialiteit en een aangename werksfeer
Stefan Cruysweegs
+3235606676
Email CV + Application Letter to Recruitement.Specialty@katoennatie.com with subject “Customer Service Representative/Zwijndrecht”.

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy